PROIECTARE

  • Sistem de alimentare cu apă potabilă a comunei Chiojdeni, satele: Tulburea, Luncile, Chiojdeni, Podurile si Maracini, judeţul Vrancea.

    Debitul de exploatare 3,2 l/s, captare de suprafaţă cu priză tiroleză, aducţiune apă brută 0,6 km PEID, statie de tratare echipata cu două unităţi containerizate pentru potabilizarea apei brute, cu capacitatea de prelucrare de 12 m3/h, rezervor tampon RT1, V=15 m3, din Polstif, în care se acumulează apa de la captare care este trimisa la echipamentul de tratare prin grupul de pompare G1; rezervor tampon RT2, de acelaşi gabarit cu RT1, pentru stocarea apei potabile folosit ca bazin de aspiraţie pentru grupul de pompare G2.
    Grupul G2 trimite apa tratata, prin aducţiunea apă tratată pe 1,2 km PEID pana la rezervoarele de inmagazinare 3×50 m3; reţea distribuţie 4,5 km din PEID; amenajare drum de acces; regularizare curs de apă; protecţie maluri; stabilizare versanţi şi îndiguiri pe 1,4 km.

    Studiu de Fezabilitate iulie 2006 - depus pentru finanţare prin Programul de dezvoltare a infrastructurii în spaţiul rural instituit prin Ordonanţa de Guvern nr.7/01.2006.
    A fost depusă Cerere de Finanţare pentru obţinerea fondurilor de investiţie prin MASURA 322 – „Renovarea, dezvoltarea satelor, imbunatatierea serviciilor de baza pentru economia si populatia rurala si punerea in valoare a mostenirii rurale”.

  • Sistem de alimentare cu apă potabilă a comunei Tortomanu, satul Dropia, judeţul Constanţa.

    Debitul de exploatare 0,7 l/s, captare din puţ forat de min. 35 m adancime.           Dezinfectarea apei se face prin intermediul   unui dozator de solutie hipoclorit de sodiu care injecteaza apa in conducta de aductiune la rezervorul de inmagazinare de 50 m3. O pompa cu debitul de 0,7 l/s realizeaza presiunea necesara pe reţeaua de  distribuţie 3,5 km din PEID. Amenajare drum de acces si sistematizare incinta gospodarie de apa.

    Studiu de Fezabilitate octombrie 2007.